|
Carpaccio van zalm
|
Recept informatie
Ingrediënten
4 eetlepel(s) yogonaïse |
1 eetlepel(s) olijfolie |
0,5 eetlepel(s) balsamico azijn |
0,25 krop ijsbergsla, fijngesneden |
250 gram gerookte zalmfilet, in plakjes |
4 hardgekookte eieren, gepeld en in parten |
versgemalen peper |
(zee)zout |
0,5 bakje tuinkers |
Recept bereiding
Klop de mayohalf, de olie en de azijn door elkaar.
Verdeel de sla over 4 borden en leg de plakjes zalm erop.
Schik de parten ei erop en schep kleine lepeltjes van het mayohalfmengsel op de zalm.
Bestrooi met peper en zout naar smaak. Garneer met toefjes tuinkers. Lekker met een wit pistoletje. bron: C1000
Recept geplaatst op 04-04-2006 om 15:06:05 door en is 1095391 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|