Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 21 december 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Carpaccio van runderrookvlees

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering
Carpaccio van runderrookvlees

Ingrediënten

2 eetlepel(s) azijn 
6 eetlepel(s) olijfolie 
2 theelepel(s) mosterd 
  zout 
  peper 
8   blaadjes friséesla, gewassen en in 
200 gram runderrookvlees 
3 eetlepel(s) pijnboompitten, geroosterd 
0,25   bakje tuinkers 

Recept bereiding

Klop een dressing van de azijn, de olie, de mosterd en peper en zout en zout naar smaak.

Verdeel de sla en het runderrookvlees over 4 bordjes. Lepel de dressing erover.

Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met toefjes tuinkers.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 13:51:35 door en is 31147 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Carpaccio van zalm Carpaccio van zalm
Salade met zeeduivel en mango Salade met zeeduivel en mango

Beoordeel recept Waardeer recept carpaccio van runderrookvlees:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "carpaccio van runderrookvlees".


Vet Onderstrepen Cursief