Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, donderdag 21 november 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Fettucini met erwten, ovenham en parmezaanse kaa

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Fettucini met erwten, ovenham en parmezaanse kaa

Ingrediënten

250 gram fettucini 
2 pakje(s) ovenham 
200 gram ingevroren erwtjes 
200 milliliter room 
1 teentje(s) look geperst 
1 bosje(s) peterselie fijngehakt 
200 milliliter groentebouillon 
1 glas witte wijn, ev. scheutje wodka 
100 milliliter geraspte parmezaanse kaas 
  olijfolie en boter 

Recept bereiding

Doe de boter, olijfolie en geperste look in een grote kookpan en laat het geheel smelten op zacht vuurtje.
Voeg een glas witte wijn en een scheut wodka toe.
Breng aan de kook en reduceer tot een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid.
Voeg vervolgens de groentebouillon en de fijngehakte peterselie toe.
Breng weer aan de kook. Giet de room erbij en breng op smaak met peper en zout.
Kook de fettucini gaar en giet dan de pasta af en meng onder de saus. Snij de ovenham in grote stukken en meng de ovenham, geraspte parmezaan en de erwten onder de saus en laat sudderen tot erwten gaar zijn en dien op.

bron: gevonden op internet zonder bronvermelding

Recept geplaatst op 09-02-2009 om 15:49:10 door en is 21054 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept fettucini met erwten, ovenham en parmezaanse kaa:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "fettucini met erwten, ovenham en parmezaanse kaa".


Vet Onderstrepen Cursief