|
De echte hongaarse goulash
|
Recept informatie
Ingrediënten
1 kilo runds of paardenstoofvlees |
1 liter vleesbouillon |
2 paprika's |
2 uien |
2 teentjes knoflook |
1 verse chilipeper |
1 groot blikje tomatenpuree |
klontje boter |
zout en peper |
paprikapoeder |
Recept bereiding
Bak het vlees aan in de boter gedurende 6 minuten, haal het vlees uit de pan en doe het in een kom. Spoel de pan uit en laat weer een klontje boter smelten. Snijd de uien in schijfjes, de paprika's en de chilipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groenten aan de gesmolten boter toe en laat 7 minuten sudderen. Voeg de tomatenpuree, het vlees en de bouillon toe aan de groenten.Roer alles goed om, en laat alles in 90 minuten gaar stoven.Bind de goulash met een papje van maïzena met water.bron: Recept gekregen van een hongaarse vrouw
Recept geplaatst op 26-06-2007 om 05:48:08 door en is 19482 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|