Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 21 december 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Asperges met een hamsaus

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 40 - 50 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Asperges met een hamsaus

Ingrediënten

1 bosje(s) asperges 
4 eetlepel(s) bloem 
2 stuk(s) eieren 
2 eetlepel(s) bier 
2 plakje(s) gekookte ham 
2 stuk(s) gekookte eieren 
2 deciliter alpro soya cuisine 
2 eetlepel(s) balsamicoazijn 
2 eetlepel(s) gehakte peterselie 

Recept bereiding

Schil de asperges en snij ze in stukken van 5 cm en kook gaar. Giet af en laat uitlekken
Meng de eigelen met de bloem en het bier en klop de eiwitten stevig op, spatel ze door de bloemmengeling
Dip de asperges in het beignetbeslag en frituur ze op 180 ° gedurende 5 min
Hak de gekookte eieren en meng ze met de alpro soja cuisine, azijn en gehakte peterselie en breng op smaak en boeg er de julienne van ham aan toe
Serveer de beignets met het sausje

bron: uit Lekker thuis van Piet huysentruyt

Recept geplaatst op 12-02-2009 om 11:40:04 door en is 16112 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Rolletjes breydelham met kruiden Rolletjes breydelham met kruiden
Aspergerolletjes met tomaat en basilicum Aspergerolletjes met tomaat en basilicum
Foie gras met gekarameliseerde raapjes en golden Foie gras met gekarameliseerde raapjes en golden
Groententerrine met gandaham en kruidenkaassaus Groententerrine met gandaham en kruidenkaassaus

Beoordeel recept Waardeer recept asperges met een hamsaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "asperges met een hamsaus".


Vet Onderstrepen Cursief