Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, donderdag 21 november 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Kaasfondue

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Kaasfondue

Ingrediënten

250 milliliter champagne 
200 gram verse geitenkaas 
200 gram rijpe camembert zonder korst 
1 theelepel(s) maizena 
2 eetlepel(s) brandy 
  peper en zout 
16 plakje(s) dunne pata negra of proscuitto 
16 snufje(s) grissini of broodstengels 
  klein rond italiaans broodje of it. bol 

Recept bereiding

Doe de champagne en de twee kazen in een pan en verwarm op een zacht vuur. Meng de maizena met de brandy en roer door de gesmolten kaas.
Laat even doorkoken en hou warm. Wikkel de ham rond de grissini en dip in de fondue , gebruik eveneens italiaanse bol in stukjes of fonduevork om te dippen. De ham kan voor een feestelijke fondue vervangen worden door bv gerookte zalm

bron: uit tijdschrift zonder bronvermelding

Recept geplaatst op 12-02-2009 om 10:47:46 door en is 8811 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept kaasfondue:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kaasfondue".


Vet Onderstrepen Cursief