Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Saltimbocca van zalm gandaham en passendalekaas

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 40 - 50 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Saltimbocca van zalm  gandaham en passendalekaas

Ingrediënten

4 plakje(s) verse zalm 
4 plakje(s) passendalekaas 
4 plakje(s) gandaham 
2 bosje(s) dikke asperges liefst 1 groen en 1 wit 
4 eetlepel(s) zure room 
  vetstof 
  dille 

Recept bereiding

Leg de plakken zalm van ong. 7 mmm dik voor u en schik er de passendale en de gandaham op , rol op en bevestig met een prikker
Schil de asperges en snij ze in heel fijne julienne
Stoof de slierten aan in wat vetstof en voeg er dan de zure room aan toe.
Bak de zalmrollen in vetstof.
Snij de rollen schuin in 2 en serveer met de spaghetti van asperges. Versier met wat dille.
Lekker met wat nieuwe peterselieaardappeltjes

bron: recept van Lekker thuis van Piet Huysentruyt

Recept geplaatst op 09-02-2009 om 15:40:03 door en is 19047 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept saltimbocca van zalm gandaham en passendalekaas:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "saltimbocca van zalm gandaham en passendalekaas".


Vet Onderstrepen Cursief