Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 23 november 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Europese herfstsoep

Recept informatie

Recept menugang Soepen
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd > 2 uur
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering
Europese herfstsoep

Ingrediënten

1   bieflapje 
1   paprika 
1   ui 
1   aardappel 
2   tomaten 
2 teentje(s) knoflook 
1 theelepel(s) sambal 
100 gram prei 
1 theelepel(s) mosterd 
snufje(s) zout 
snufje(s) peper 
0,5   chilipeper 
1 eetlepel(s) ketjap 
1,5 liter water 

Recept bereiding

Bestrooi het bieflapje met zout en peper. Bak beide kanten 5 minuten. Voeg genoeg water toe om het vlees te laten stoven. (Het water verdampt voorturend, belangrijk is dat je regelmatig water toevoegt.)

Voeg na 15 minuten stoven een theelepel mosterd en een eetlepel ketjap toe.

Schil ondertussen de aardappel en snijd het in partjes. Snijd de ui ook in partjes. Doe de aardappelpartjes en de ui in een andere pan dan waar het vlees in zit. Voeg 1 liter water en een theelepel sambal toe. Laat het 20 minuten koken.

Snijd de tomaten, de halve chilipeper en de knoflook in stukjes en voeg het toe aan het vlees dat nog steeds stooft.

Snijd de paprika en prei in stukjes. Voeg deze toe aan de aardappel en de ui. Laat het nog 10 minuten koken.

Na ruim een uur is het vlees wat mals geworden. Snijd het in kleine stukjes en voeg het toe aan de aardappels. Voeg ook het vocht met de stukjes tomaat, chilipeper enz. uit de vleespan toe aan de pan met aardappels. Even goed roeren en aan tafel maar!

Recept geplaatst op 23-10-2010 om 16:33:57 door en is 8081 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Prei / zalm soep met aardappelen Prei / zalm soep met aardappelen
Vissoep Vissoep
Witlof soep Witlof soep

Beoordeel recept Waardeer recept europese herfstsoep:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "europese herfstsoep".


Vet Onderstrepen Cursief