Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, woensdag 27 november 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Geitenkaas tussen gebakken champignons

Recept informatie

Recept menugang Tapas
Recept keuken Spaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 10 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Geitenkaas tussen gebakken champignons

Ingrediënten

250 gram champignons 
  citroensap 
1 doos zachte geitenkaas 
100 gram ontbijtspek 
  verse tijmblaadjes 
  olijfolie 

Recept bereiding

Verwijder het steeltje van een even aantal niet te grote champignons en kook ze beetgaar in water met wat zout en citroensap naar smaak. Laat ze goed uitlekken. Vul de helft van de champignons met zachte geitenkaas (bettine blanc). Leg er een klein stukje gebakken ontbijtspek en wat verse tijmblaadjes op. Zet op elke champignon een tweede champignon en steek er een half (10 minuten in water geweekt) satéstokje door. Besprenkel met wat olijfolie en zet de hapjes 5 minuten onder de hete grill. Serveer warm.

bron: Spaans kookboekje

Recept geplaatst op 27-06-2007 om 04:21:41 door en is 10785 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept geitenkaas tussen gebakken champignons:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "geitenkaas tussen gebakken champignons".


Vet Onderstrepen Cursief