|
Casavesoep
|
Recept informatie
Ingrediėnten
5 deciliter runderbouillon |
1 sjalot |
2 takjes bladseldrij |
1 stengel sereh(citroengras,toko) |
200 gram cassava(toko) |
1 groene peper(madam jeanette peper,toko) |
Recept bereiding
Pel de sjalot en snipper deze fijn. Knip de bladselderij fijn. Schenk de bouillon in een pan, voeg de sjalot, bladselderij en sereh toe en breng dit samen aan de kook. Snij de cassave in kleine stukjes en voeg deze toe aan de bouillon. Laat de soep 20 minuten, afgedekt, zachtjes koken.Snijd de peper doormidden. Verwijder het kroontje, zaad en zaadlijsten. Snij de peper in dunne schuine reepjes.Voeg deze de laatste 10 minuten aan de soep toe. Verwijder de sereh voor het serveren.bron: voorlichtingsbureau groenten en fruit.
Recept geplaatst op 25-06-2007 om 09:59:07 door en is 9977 keer bekeken.
|
Meer recepten
Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Waardeer recept casavesoep:
Recept reactie(s)
|