|
Lauwwarme rijst met maïs en bosui
|
Recept informatie
Ingrediënten
350 gram zilvervliesrijst |
zout |
peper |
300 gram bosworteltjes, geschrapt en in plakjes |
4 eetlepel(s) olijfolie |
2 rode uien, in dunne partjes |
1 teentje(s) knoflook, gepeld en uitgeperst |
1 limoen en uitgeperst |
1 blikje(s) bonduelle crispy maïskorrels, 300 gram |
1 rode paprika, in piepkleine blokjes |
5 bosuitjes, in dunne ringetjes |
4 plakje(s) geitenkaas à 75 gram |
Recept bereiding
- Kook de rijst gaar. Schep 5 min. voor het einde van de bereidingstijd de wortelplakjes erdoor. - Fruit de ui in 1 el olie goudgeel en glazig. - Roer een dressing van 3 el olie, de knoflook, het limoensap en peper en zout. - Schep de rijst met de worteltjes, de ui, de dressing, de maïs, de paprika en 2/3 deel van de bosui door elkaar en doe hem over in een ovenvaste schaal. - Leg de kaas op de rijst en laat alles onder de hete grill smelten. Bestrooi met de rest van de bosui en serveer.bron: C1000
Recept geplaatst op 21-05-2006 om 22:52:49 door en is 8109 keer bekeken.
|
Meer recepten
Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Waardeer recept lauwwarme rijst met maïs en bosui:
Recept reactie(s)
|