|
Eibroodje
|
Recept informatie
Ingrediënten
2 eieren |
4 plakje(s) boterhamworst |
2 plakje(s) brood |
25 gram margarine |
2 mespuntje(s) boter |
Recept bereiding
-Pak 2 plakjes brood en leg deze elk op 1 bordje. -Smeer op beide plakjes 1 mespuntje boter. -Beleg de plakken brood elk met 2 plakjes boterhamworst. -Pak de eieren, tik ze stuk in een kommetje en kluts ze. -Gooi de inhoud van het kommetje leeg rondom de plakken brood en over de plakken brood. -Pak een koekenpan, smeer 25 gram margarine over de bodem uit. -Schenk de ei wat om het brood heen ligt over de bodem van de koekenpan en leg daarna het plakje brood erop, met de plakjes boterhamworst naar boven. -Draai het plakje brood eenmaal om. -Herhaal dit met het tweede plakje brood. -Leg de plakken brood na het bakken weer op het bordje en uw Eibroodje is klaar.
Eet smakelijk!
Recept geplaatst op 20-05-2006 om 10:55:08 door en is 46148 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|