|
Rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus
|
Recept informatie
Ingrediënten
6 vastkokende aardappelen |
150 gram blauwschimmelkaas |
1 losgeklopt ei |
versgemalen peper |
zout |
6 eetlepel(s) sugo casa piccante |
rucolasla |
2 eetlepel(s) olie |
Recept bereiding
Was de aardappelen en kook ze in de schil met wat zout gaar in 15 - 20 minuten. Spoel ze daarna af met koud water en verwijder vervolgens de schil. Rasp de aardappelen met een grove rasp in dunne reepjes en laat deze afkoelen. Verkruimel de kaas in een bakje en meng deze met het losgeklopte ei. Kneed er vervolgens de geraspte aardappel doorheen.
Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de olie in een koekenpan en schep enkele hoopjes aardappelrasp in de pan en druk deze goed plat. Bak de röstirondjes aan beide zijden goudbruin en serveer deze op een bergje rucolasla. Schep de Sugo casa piccante rondom.bron: Spar
Recept geplaatst op 10-04-2006 om 09:35:30 door en is 9930 keer bekeken.
|
Meer recepten
Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Waardeer recept rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus:
Recept reactie(s)
|