|
Garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes
|
Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.
Recept informatie
Ingrediënten
2 blikjes garnalensoep |
3 deciliter room |
1 scheutje witte vermout |
1 scheutje witte wijn |
100 gram erookte zalm, in blokjes |
2 lente-uitjes, in fijne ringetjes |
zout |
peper |
4 plakjes witbrood, uitgesneden in ster |
1 klontje boter |
Recept bereiding
Breng de garnalensoep samen met de room, witte vermout en witte wijn aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak met zout en peper.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de broodsterren aan beide kanten.
Verdeel de soep over vier voorverwarmde diepe borden en garneer met de zalm en de lente-uitjes.
Serveer hiernaast de broodsterren.bron: Lidl
Recept geplaatst op 07-04-2006 om 20:40:48 door en is 16651 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|