|
Salade met gegrilde tilapia
|
Recept informatie
Ingrediënten
4 eetlepel(s) olijfolie |
1 eetlepel(s) limoensap |
2 theelepel(s) franse mosterd |
peper |
zout |
1 blikje rode zalm |
2 tilapiafilets |
125 gram babyleaves |
125 gram cherrytomaatjes, in vieren |
2 eetlepel(s) kappertjes |
2 eetlepel(s) pijnboompitten, geroosterd |
Recept bereiding
Klop een dressing van 3 el van de olie, het limoensap, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Laat de zalm uitlekken, verwijder de velletjes en de graatjes en verdeel de vis in stukjes.
Bestrijk de tilapiafilets met de rest van de olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Bak de filets aan beide kanten bruin. Verdeel de vis in stukjes.
Schep de babyleaves met de tomaatjes en de dressing door elkaar.
Verdeel de salade over de borden en verdeel er de vis, de kappertjes en de pijnboompitten over.bron: C1000
Recept geplaatst op 04-04-2006 om 15:31:52 door en is 27905 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|