Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, donderdag 21 november 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Gevuld stokbrood

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd < 10 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Gevuld stokbrood

Ingrediënten

8   zongedroogde tomaten op olie 
12   olijven met piment 
400 gram rundergehakt 
1   afbak stokbrood 
10 takje(s) basilicum 
100 gram salami 
  zout 
  peper 

Recept bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius (hetelucht 180 graden celsius).

Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.

Snijd het stokbrood in 4 stukken. Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de salami.

Vul het stokbrood met het gehakt. Laat het gevulde stokbrood in ca. 15 minuten gaar worden.

Snijd het stokbrood eventueel in plakken.

bron: Super de Boer

Recept geplaatst op 02-04-2006 om 12:53:03 door en is 19825 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Empanadas Empanadas
Ragout van riblappen en champignons Ragout van riblappen en champignons

Beoordeel recept Waardeer recept gevuld stokbrood:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gevuld stokbrood".


Vet Onderstrepen Cursief