|
Quiche met Abrikozen en Cashewnoten
|
Recept informatie
Ingredinten
6 pakje(s) Bladerdeeg |
125 gram Gedroogde abrikozen |
5 Eieren |
4 Bosuitjes |
150 gram Cashewnoten |
200 gram Roomkaas |
4 eetlepel(s) Mangochutney |
1 theelepel(s) Kerriepoeder |
50 gram Paneermeel |
200 milliliter Melk of cocosmelk |
Zout |
Peper |
Recept bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C
Vet een springvorm met Ø 24 cm in, en verdeel de ontdooide bladerdeeg plakjes over de springvorm. Zorg dat de bodem en randen goed bedekt zijn. Prik het bladerdeeg enkele keren met de vork in.
De gedroogde abrikozen even in warm water laten wellen, daarna in kleine stukjes snijden. Klop de eieren los en snij de bosuitjes in smalle ringen. Hak de cashewnoten grof. Giet de gedroogde abrokozen af.
Doe in een kom de roomkaas, losgeklopte eieren, ui-ringetjes, de abrikoos, mangochutney, kerrie, paneermeel, de cashewnoten, melk of cocosmelk en zout en peper naar smaak. Meng het geheel tot een mooie massa.
Doe de inhoud in de met bladerdeeg bekleede vorm en zet het geheel in de oven. Bak de quiche in 35-40 minuten gaar en bruin.bron: Henk Kat
Recept geplaatst op 29-03-2006 om 19:45:48 door en is 19878 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|