|
Gamba's in wijnroomsaus
|
Recept informatie
Ingredi雗ten
12 gamba's |
1 glas witte wijn |
2 teentje(s) knoflook |
1 beker(s) finesse voor verrijken |
2 uien |
1 zakje(s) geraspte kaas |
2 eetlepel(s) olijfolie |
peper en zout |
Recept bereiding
Verwarm in een wok of hapjespan de olijfolie en bak de gamba's op hoog vuur samen met de knoflook en gesnipperde ui. Verwarm ondertussen de oven op 180 graden. Als de gamba's donkerroze zijn en de uien en knoflook goed gebakken blus je het geheel af met het glas witte wijn. Roer dan Finesse voor verrijken door de gamba's en giet het geheel in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Zet in de oven totdat de kaas gesmolten is. Heerlijk met stokbrood!
Recept geplaatst op 30-07-2007 om 15:16:13 door en is 14748 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|