|
Pastasalade met geitenkaas
|
Recept informatie
Ingredinten
100 gram geitenkaas |
4 tomaten |
25 olijven |
400 gram macaroni elleboogjes |
4 eetlepel(s) basilicum |
8 eetlepel(s) olijfolie |
3 eetlepel(s) azijn |
Recept bereiding
Dompel de tomaten onder in kokend water en spoel ze daarna af met koud water (laten schrikken). Ontvel hierna de tomaten.
Kook de macaroni gaar en laat deze afkoelen. Snij de geitenkaas in kleine blokjes en doe hetzelfde met de tomaten. Hak de basilicum zeer fijn. Doe nu alle ingrediënten samen in een kom (geitenkaas in blokjes, tomaten in blokjes, olijven, macaroni, basilicum, olijfolie en azijn) en meng het geheel goed door.
Recept geplaatst op 04-06-2006 om 18:41:15 door en is 105636 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|