Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 21 december 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Indonesische pindabouillon

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Indonesische
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering
Indonesische pindabouillon

Ingrediënten

750 milliliter kippenbouillon,van 1 tablet 
3 eetlepel(s) pindakaas 
2 eetlepel(s) silvo wereldkruiden indonesie 
1 theelepel(s) sambal 
1 bakje(s) alfalfa a 40 gram 
1 bakje(s) tuinkers a 20 gram 

Recept bereiding

Bouillon aan de kook brengen.
Pindakaas,kruiden en sambal toevoegen en met garde kloppen tot pindakaas is opgelost.
Alfalfa toevoegen.
Bouillon over vier koppen verdelen.
Tuinkers afknippen een over bouillon strooien.

bron: A.H.

Recept geplaatst op 24-05-2006 om 20:31:59 door en is 13794 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept indonesische pindabouillon:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "indonesische pindabouillon".


Vet Onderstrepen Cursief