|
Gegrilde witlof met parmaham
|
Recept informatie
Ingrediënten
4 struikjes witlof |
4 eetlepel(s) toscaanse olijfolie |
4 plakjes Parmaham |
75 gram cambozola (blauwaderkaas) |
1 doos l witte wijnazijn |
ovenschaal |
Recept bereiding
Grill voorverwarmen. Witlof schoonmaken, bittere kern eruit snijden en in lengte halveren. Witlof in ingevette ovenschaal leggen en besprenkelen met 1 eetlepel olie. Ham in reepjes snijden en op witlof leggen. Witlof ca. 8 minuten onder grill zetten. Kaas in 8 plakjes snijden. Dressing kloppen van rest van olie, azijn, zout en peper. Witlof op vier borden scheppen. Kaas en dressing over witlof verdelen.bron: Albert Heijn
Recept geplaatst op 13-04-2006 om 21:39:00 door en is 16847 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|