|
Roerbakschotel met lentegroenten
|
Recept informatie
Ingrediënten
200 gram peultjes |
100 gram groene asperges punten |
1 gele paprika |
4 eetlepel(s) zonnebloemolie |
450 gram runderreepjes |
2 zakje(s) zwarte bonen roerbaksaus van A.H. |
600 gram Amoy new noodles [eiermie] |
2 eetlepel(s) sojasaus |
Recept bereiding
Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. Asperges in stukjes van ca. 2 cm. snijden' Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten en vlees rondom bruinbakken. Groenten toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Roerbaksaus en 4 eetl. water toevoegen en ca. 1 min. laten verwarmen. Mie erdoorscheppen en geheel nog 2 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout,peper en sojasaus. Lekker met komkommersalade.bron: Albert Heijn
Recept geplaatst op 11-04-2006 om 20:44:10 door en is 12139 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|