|
Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
|
Recept informatie
Ingrediënten
16 stuk(s) slagroomsoesjes |
12 stuk(s) moorkopsoesjes |
1 doos minibanaantjes (soesjes. 12 st) |
400 gram pure chocolade |
250 milliliter slagroom |
2 zakje(s) vanillesuiker |
1 flesje pillen gemengd (20 g) |
Recept bereiding
Soesjes en minibanaantjes laten ontdooien. Chocolade raspen en met 400 ml water 15 min. laten koken. Van slagroom 6 el apart houden. Rest met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen.
Taart bouwen: op groot bord 2 slagroomsoesjes leggen. Daar 8 moorkopsoesjes omheen leggen. Hieromheen om en om 8 banaantjes en 8 slagroomsoesjes leggen. Hierop, in midden, 4 banaantjes leggen. Hieromheen om en om 4 moorkop- en 4 slagroomsoesjes leggen. Hier bovenop 4 slagroomsoesjes leggen. Taart met toeven slagroom garneren.
Warme chocolade met 1 zakje vanillesuiker en 6 el room mengen. Chocoladesaus over taart schenken, met pillen garneren en rijkelijk met poedersuiker bestrooien.bron: Albert Heijn
Recept geplaatst op 01-04-2006 om 12:05:18 door en is 23660 keer bekeken.
|
Meer recepten
Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Waardeer recept soesjestaart met chocoladesaus en slagroom:
Recept reactie(s)
|