|
Zalmrolletjes
|
Recept informatie
Ingrediënten
400 gram Gerookte zalm (plakjes) |
20 centiliter Room |
4 Eieren |
1 Citroen |
Gemengde sla |
Boter |
Bieslook |
Peper |
Zout |
Recept bereiding
Klop de eieren met 5 centiliter room, bieslook en peper. Gebruik hierbij geen zout, aangezien de zalm al zout bevat.
Bak een dunne omelet van het mengsel en laat deze afkoelen. Leg de zalm plakken open en beleg deze met een stuk omelet. Rol dit op en verpak de zalmrol (strak) in plastic folie.
Bereid de saus met de rest van de room, wat citroensap, zout, peper en bieslook. Verdeel de sla over bordjes.
Haal de zalmrolletjes uit het plastic en snijd ze in stukken van ongeveer 2 cm. Leg de zalmrolletjes op de sla.
Als laatst overgiet u het geheel met wat citroenroom en maakt het af met wat snippers bieslook.
Recept geplaatst op 15-02-2006 om 21:43:21 door en is 1216510 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|